Nedan bilder ser ni dagens och gårdagens gratisleveranser och uthämtningar.

Vet inte om chansen fortfarande finns kvar för gratis Coca-Cola Zero, men här finner ni de tre sista utdelningarna, det har gått att få tag på gratis koder från samtliga.

Genom undersökningspaneler som Gfk och M3Panel har jag fått ihop en hel del gratis Superpresentkort genom att svara på undersökningar. Sista tiden har jag löst in dem hos Cdon och fick då bland annat, sparkcykeln och jumpsuiten och tröja från Name it. Läs mer om dessa två paneler här.

Via undersökningspanelen YouGov kunde jag plocka ut gratis tillbehör till min KitchenAid.

Via Smartson är jag testpilot för både pizza från Dr. Oetker och kvargyoghurt från Lindahls.

Om du är medlem hos Lyko kan du hjälpa vänner som inte handlat hos Lyko tidigare att hitta hit genom en personlig länk, här är min. Genom den får din vän 100:- att handla för vid order över 300:-, frakten är gratis. Du själv får 50:- att handla för, tack vare detta har jag kunnat ta ut lite gratis skönhetsprodukter.