Idag fick jag 500:- presentkort från H&M i blevlådan, Gratis!

Genom undersökningspanelen M3Panel har jag och mannen kunnat ta ut en hel del Superpresentkort på senaste tiden. Detta har jag bytt in till presentkort hos Cdon och kunnat få massor med fina saker gratis. Hos M3Panel svarar man på undersökningar, får poäng och kan sedan byta in poängen mot fina premier så som bland annat presentkort.

Via Gfks premiebutik kunde jag denna gången ta ut 1000:- i Superpresentkort som jag bytte in till bland annat H&M presentkort och presentkort hos Cdon. Gfk’s panelbutik öppnar några gånger om året. GFK, är en undersökningspanel som är gratis, man scannar var vecka sina inköp antingen med mobilen eller en scanner som GFK tillhandahåller. Man tjänar därefter poäng var vecka som man rapporterar, dessa poäng byter man sedan in mot fina premier eller presentkort. Är ni intresserade av GFK så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.