Betixons programmerare arbetar på Seychellerna. Det behagliga klimatet har en positiv inverkan på kreativiteten och kvaliteten på de spel som produceras. Axel Lindholm bjuder på ett urval av varumärkets mest intressanta slots.

Betixon är en populär spelutvecklare med huvudkontor på Seychellerna. Nedan följer ett urval av de bästa spelautomaterna från denna leverantör.

The Secret of Holmes

Denna spelautomat är tillägnad den berömde detektiven Sherlock Holmes från Arthur Conan Doyles roman. Den släpptes 2019. Maskinens variationer är medium och dess teoretiska utbetalningsgrad når 95%. Kommande casino kommer sannolikt att lägga särskild tonvikt på detta spel under det kommande året.

Storleken på det maximala belopp som kan vinnas inom ett snurr är 48 000 mynt. På ett enskilt snurr kan användaren satsa mellan 0,20 och 20 spelmynt. 

Spelplanen består av 8 rader och 5 hjul. Det finns inga vinstlinjer här, eftersom symbolerna skapar vinnande kombinationer när de faller ut på något hjul i en mängd av 3 stycken. Bland bonusalternativen i spelautomaten är det värt att lyfta fram:

  • Staplade symboler;
  • Scatter;
  • Vild;
  • Freespins.

Billiga ikoner i spelet är spelkort från 9 till A. De kan ge en vinst från 10 till 35 mynt. Lönsamma tecken är nyckelkaraktärerna i arbetet, nämligen: Professor Moriarty, Dr Watson, Sherlock Holmes.

För kombinationer med dessa ikoner kan användaren få från 40 till 300 krediter. I spelet finns också en Wild-symbol i form av en lupp, som kan ersätta de saknade ikonerna i vinstkombinationer förutom Scatter-symbolen. Scatter-symbolen, i form av en kompass, aktiverar 8 omgångar gratissnurr när den faller ut ur 3 bitar.

Piggy Gangsters

Denna slot tillhör den kriminella genren. I form av huvudpersonerna här är gangstergrisar. Det presenterades för allmänheten 2020. På en snurrning i maskinen kan spelaren satsa från 0,30 till 30 mynt.

Storleken på de maximala vinsterna i spelet är 59 400 mynt. Spelplanen har 4 rader och 5 hjul. Priskombinationer kan skapas i 1024 riktningar. Volatiliteten i spelautomaten är på genomsnittlig nivå och dess avkastning till spelare är 94,7% i teorin.

Billiga symboler presenterades i form av kortdräkter: Orange hjärter, spader och diamanter, blå klöver, gröna diamanter, rosa klöver. Dessa ikoner i priskombinationer ger från 2 till 20 mynt. Dyra ikoner i maskinen är: Gris i hatt, Gris Sheriff, Gris med pistol.

Dessa ikoner i vinstkombinationer ger en utbetalning på 20 till 60 krediter. Vild symbol gjordes i form av Bandit Hat. Han kan ersätta alla andra ikoner med undantag för Scatter-symbolen. Scatter, som representeras av ett knivblad, aktiverar 10 omgångar gratissnurr när det faller ut 3 stycken på spelplanen.

Vampire Call

Denna slot tillhör genren vampyrmaskiner. Det utvecklades av leverantören 2019. Storleken på de maximala vinsterna i spelet är 714 000 mynt. Spelautomaten har en medelhög volatilitet och dess RTP når 95%.

Spelautomaten har 4 rader och 5 hjul. Antalet linjer, enligt vilka vinster kan bildas, är 1024 stycken. Storleken på den tillåtna insatsen varierar i intervallet från 0,30 till 30 spelmynt.

Detta spel ger följande bonusalternativ: 

  • Bonusspel;
  • Gratis snurr;
  • Scatter-symbol;
  • Vild symbol;
  • Staplade ikoner.

Budgetikoner i maskinen är spelkort från 9 till A, som ger ett pris på upp till 25 mynt. Lönsamma ikoner här är tre: Flicka, Man, Man i hatt, de ger upp till 70 mynt, Age of Halvar

Denna slot, designad i skandinavisk stil, är tillägnad vikingar. Det släpptes 2020. Variansnivån här är medium och dess RTP når 94,8%. För en snurrning kan spelaren inte vinna mer än 32 000 mynt.

Spelplanen innehåller 4 rader och 5 rullar. Budgetikoner, som inte ger mer än 10 mynt i priskombinationer, presenterades i form av kortdräkter i olika färger. Dyra ikoner i spelet är: Vikingabarn, Vikingaflicka, Viking.

Kombinationer med dessa ikoner kan ge en utbetalning på 20 till 80 krediter. I spelet finns också en Wild i form av den eldiga bokstaven ”W”, som ersätter alla andra ikoner utom Scatter. Den senare gjordes i form av en yxa. Han kan utlösa 10 omgångar freespins.