– innehåller värvningslänkar till Lyko –

Blev lite morgonshopping på Lyko. Vilka erbjudande dem har just nu! Mid Season Sale och massor med rabatter överallt tycker jag! Jag shoppade såhär, blev 2 solkrämer till barnen för det börjar verkligen bli hög tid att ta med sig till skolan och förskolan, en peeling och en duschkräm. Summa 0:-.

Jag tog ut 50:- genom appen Flarie (man spelar spel, får poäng och löser in poängen mot olika saker). Det finns både 50:- rabatt vid köp av 300:- och 100:- rabatt vid köp för 500:- hos Lyko. Har ni inte appen rekommenderar jag den, det finns bra erbjudande och för att ta ut rabatt hos Lyko måste man inte spela mycket.

Resterande hade jag presentkort till, ni som nya kunder får 20% rabatt på ert första köp genom min länk, vilket ger mig en peng att handla för. Ni kan sedan värva era vänner och få desamma.