– innehåller annonslänk –

Hur glad blir man inte när man möts av ett brev när man kommer hem med hela 3000:- vinst i presentkort! Alltså wow! Denna gången deltog jag i en tävling genom Panel.se, är ni med där? Det är en undersökningspanel som är så värt att vara med i! Man gör undersökningar, svarar på frågor och kan sedan ta ut presentkort, allt helt gratis! Man får alltså betalt för att besvara frågor kan man säga. Under bilden finns de undersökningspanelerna jag är med i. Detta kändes som ännu ett bevis att det är möjligt att vinna i alla dessa tävlingar som pågår på nätet. Så kul!

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – M(öppnas i en ny flik)an svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.