Det finns ju några stycken olika mobilabonnemang ute på marknaden kan man helt klart säga. Jag tänkte lista tre som är de stora operatörernas lågprisalternativ.

Vimla!
Det jag själv använder mig utav är Vimla! Det är Telenor som ligger bakom detta lågprisalternativ. Jag hade hört mycket gott om Telenors nät och var väldigt missnöjd med min förra teleoperatör, därav föll valet på Vimla!
Jag använder mig av det minsta abonnemanget som kostar 100:- i månaden, ingen bindningstid och en startpott som ingår och halva priset de tre första månaderna. Går ni dessutom via min länk får vi båda 10:- rabatt varje månad vi båda två använder oss av abonnemanget. Alltså blir det 40:- de tre första månaderna, därefter 90:- månaden. Bjud sedan in era vänner för ytterligare rabatt.

 

Halebop
Telia har lågprisalternativet Halebop. Känns som man ofta hör att täckningen är bra med Telia, så det bör vara samma med deras abonnemang Halebop. Hittar inget pågående erbjudande, men de har bra priser, finns även fina studentpriser och om de går under Telia anser jag att de bör ha bra mobilnät.

 

Hallon
Det är operatören Tre som ligger bakom lågprisalternativet Hallon. Just nu erbjuder dem ganska likt Vimla! rabatt de tre första månaderna. Även här sparar man data till nästa månad om man inte använder upp allt.

– innehåller annonslänk –