– innehåller betalt samarbete med SE Mattor –

Nu under sommaren gjorde jag om i barnens rum här hemma. Båda barnen hade ganska små barnmattor i sina rum och önskar sig nu istället ett par större enfärgade mattor. Så jag började att kika runt väldigt mycket på nätet.

SE Mattor erbjuder ett stort sortiment till bra priser och just nu har dem dessutom 15% extra rabatt på hela sortimentet med rabattkoden ”SMR15”. De har så mycket att välja mellan och det finns verkligen något för alla smaker! Fri frakt inom Sverige, vilket jag alltid uppskattar.

Jag är själv ute efter en blå eller grå matta samt en rosa matta och jag uppskattar verkligen alla sökfunktioner som finns hos SE Mattor. Det är så lätt att navigera sig på deras hemsida. Man kan bland annat söka efter vilken sorts matta man är ute efter, vilken färg eller storlek.

Så är man ute efter ny matta till vardagsrummet, sovrummet eller kanske badrummet så är det helt klart värt att ta en titt inne hos SE Mattor och passa särskilt på nu när det ges 15% extra rabatt.