– innehåller annonslänkar för nedan nämnda siter –

Idag fick det bli en beställning till mig själv på Zalando. Mina favorit-jeans gick sönder i helgen och det var bara att köpa ett par likadana igen. Betalde gjorde jag genom presentkort från undersökningspaneler och uttag av presentkort från återbäringspanel.
  1. Jag hade sedan tidigare fått 500:- för en undersökning hos Norstatpanel.se.
  2. Jag hade löst ut 100:- presentkort genom undersökningspanelen YouGov.
  3. Strax över 100:- löste jag ut i presentkort genom återbäringssidan Refunder. Man får just nu hela 8% extra värde i när man tar ut presentkort genom Zalando istället för att få utbetalt till kontot.
  4. Resterande betalde jag genom PayPal där jag fått de flesta slantarna genom undersökningspanelen Toluna.
Jag säger bara, återbäringspaneler och undersökningpaneler är guld värda. Det blir en hel del pengar och presentkort tillbaka.