– innehåller annonslänk för nedan nämnda återbäringssidor och undersökningspaneler –

I helgen blev det en ny beställning med presentkort, denna gången faktiskt saker till bara mig. Jag tog ut presentkort genom min återbäring från Refunder. Genom att ta ut pengarna till presentkort på Zalando så får jag 8% mer i värde tillbaka. Jag skulle ändå handla där så det var perfekt! I vanliga fall så handlar jag oftast kläder till mig och barnen med presentkort uttagna från olika undersökningspaneler. På det sättet så är väldigt mycket gratis, eller rättare sagt intjänat i presentkort eftersom man slösat lite tid på att delta i olika undersökningspaneler.

Nedan följer de paneler som jag är med i. Såklart ju fler paneler man är med i och ju mer man orkar svara på undersökningar, desto mer får man i presentkort eller kan ta ut till pengar.

Norstatpanel – passa på, de brukar bara bjuda in lite då och då och just nu finns det möjlighet!
M3Panel – en av favoriterna, tycker de brukar finnas en del undersökningar då och då.
Toluna – kanske inte alla som är medlemmar här? Tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.