– innehåller annonslänk för nedan nämnda undersökningspaneler och återbäring –

Det blev en ny beställning idag hos H&M. Jag passade på nu när de har upp till 50% på en del säsongsfavoriter. Jag nyttjade dessutom 50:- rabatt som jag fått när jag lämnat in en påse textil, samt 100:- presentkort som jag tjänat in via undersökningspanelen M3Panel. Älskar undersökningspaneler!! Dessutom blir det 1,5% återbäring genom Refunder.

Undersökningspanelerna nedan är gratis att vara medlem hos. Man får tilldelat undersökningar till sig där man svarar på frågor och får sedan poäng. Dessa poäng löser man in mot till exempel premier, presentkort eller kan ta ut pengar till PayPal, även det är gratis att lösa in.

Norstatpanel – passa på, de brukar bara bjuda in lite då och då och just nu finns det möjlighet!
M3Panel – en av favoriterna, tycker de brukar finnas en del undersökningar då och då.
Toluna – kanske inte alla som är medlemmar här? Tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.