– innehåller annonslänk för nedan nämnda undersökningspaneler –

Blev en liten ny nätt beställning hos H&M idag. En keps och klänning till dottern. Jag hade 50:- rabatt för jag lämnat in gamla plagg i H&M butik och jag hade en 25:- rabattcheck. 200:- kunde jag idag ta ut i presentkort hos undersökningspanelen M3Panel och resterande summa hade jag på mitt PayPal konto tack vare undersökningspanelen Toluna. Under bilden finns tips på samtliga paneler jag är medlem hos.

Undersökningspanelerna nedan är gratis att vara medlem hos. Man får tilldelat undersökningar till sig där man svarar på frågor och får sedan poäng. Dessa poäng löser man in mot till exempel premier, presentkort eller kan ta ut pengar till PayPal, även det är gratis att lösa in.

Norstatpanel – passa på, de brukar bara bjuda in lite då och då och just nu finns det möjlighet!
M3Panel – en av favoriterna, tycker de brukar finnas en del undersökningar då och då.
Toluna – kanske inte alla som är medlemmar här? Tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.