– innehåller annonslänk för nedan nämnda siter –

En del butiker har redan kört igång med Black Week och det är en stor shoppingvecka! Jag kommer att försöka inhandla de flesta julklappar under denna veckan. Men det gäller såklart att ha lite koll på priser, jämföra med olika siter. I vilket fall som, glöm inte att du även kan få återbäring – pengar tillbaka genom olika sidor om du handlar på nätet. Du går enkelt genom någon av de återbäringssidorna som finns och går till den butiken du ska handla i. Du får återbäring och kan sedan få detta utbetalt helt kostnadsfritt till ditt konto till exempel. Bara på Refunder har jag kunnat plocka ut över 20.000:- genom åren.

Refunder – ger dessutom 50:- i startbonus. Så många butiker ansluta!

Reward Network – 10:- i startbonus och brukar ha höga återbäringar.

MyBonus – 50:- i välkomstbonus och även detta är väldigt bra återbäringssida.