– innehåller annonslänk –

För några dagar sedan fick jag förfrågan att delta i en undersökning genom telefonen hos Norstatpanel.se. För de 30 minuterna det tog mig fick jag ett Superpresentkort för 400:-. Jag bara älskar undersökningspaneler och att man kan ta ut lite presentkort då och då. Nedan är de jag är medlem hos.

  1. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  2. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Deras poängshop ändrades nyligen till att man endast kan välja presentkort. Presentkorten kan man sedan välja mellan flera olika välkända både fysiska och nätbutiker.
  3. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  4. Norstatpanel.se – Även här får man löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort.
  5. Kundpanel – Samma stuk som övriga, man svarar på frågor och kan byta in detta mot till exempel presentkort, eller ta ut pengar till Paypal.