– innehåller annonslänk –

Ikväll passar jag på att slutföra lite undersökningar på alla paneler jag är med i. Jättebra sätt att få lite presentkort i utbyte mot att man svarar på undersökningar. Det är enkelt, man blir medlem gratis, får poäng gratis och tar ut premier gratis. De jag är medlem i är nedan:

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.(öppnas i en ny flik)