– innehåller annonslänk –

Hos Buyersclub kan man just nu få gratis mudmask + ansiktskräm. Det finns även en gratis minifläkt att kunna få. Förutom dessa gratisprodukter finns det en mängd andra varor till rabatterade priser. I veckan fick jag hem en gratis Glossybox och hoppas detta erbjudandet kommer igen i slutet av augusti då de släpper en ny gratis hemlig produkt.

Det du behöver bli är medlem i Buyersclub plus, vilket är gratis första månaden och du kan säga upp det innan du börjar betala de 49:- som det kostar i månaden annars! Det som gäller för det är följande:

Buyersclub Plus – 49 kr/mån, du får full tillgång till alla förmåner. Du shoppar till våra röda priser i Butiken vilket är våra inköpspriser från varumärken och leverantörer med minimal marginal, du får hämta hem gratisprodukter och ta del av månadsboxar. Det här medlemskapet har varken bindningstid eller uppsägningstid.”

En väldigt sjysst deal, för har ni spanat in allt annat de har på sin sida och vilka fantastiska priser? Du kan dessutom bli medlem utan att betala 49:-, det finns även ett gratis medlemskap. Så det är definitivt värt att lägga upp sig som medlem för att se vad man kan finna till bra priser. Du väljer inte medlemskap fören i kassan.