– innehåller annonslänk –
  • Fram till 30 november finns möjligheten för mig att värva er till Panel.se som är en undersökningspanel. Jag brukar genom att svara på undersökningar som jag får poäng för byta in dessa poäng mot till exempel presentkort eller biobiljetter. Är ni intresserade av Panel.se så lägg ett maila till mig med din mailadress.

Under Black Week så passade jag på att handla på Zalando för presentkort som jag genom olika undersökningpaneler kunnat ta ut. Nedan tröja var nedsatt till 209:- under Black Week (ord. pris 699:-) och dessutom med gratis presentkort så tyckte jag det blev ett riktigt fynd! Under bilder har jag listat de paneler jag är medlem i (såklart kostnadsfritt och kostnadsfritt med att ta ut premier).

  1. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  2. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Deras poängshop ändrades nyligen till att man endast kan välja presentkort. Presentkorten kan man sedan välja mellan flera olika välkända både fysiska och nätbutiker.
  3. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  4. Panel.se – Även här får man löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Är ni intresserade av Panel.se så lägg ett maila till mig med din mailadress.