– innehåller annonslänk –

Häromveckan lämnade Zalando 15% extra rabatt på rean och jag passade på att fynda. Dessutom hade jag gratis presentkort jag kunde hämta ut tack vare att jag deltagit i undersökningspaneler. Främst för jag svarat på undersökningar från Toluna och M3Panel. Så beställningen nedan blev gratis och innehöll var sitt par Reebok skor till barnen, en Hilfiger tröja till mig samt en plånbok från Ralph Lauren.

  1. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  2. Toluna – Det roliga med denna är att den både innehåller undersökningar där man kan lösa in poängen mot till exempel presentkort, men även en testproduktpanel där man kan ansöka om olika produkter att få prova och utvärdera.

Båda panelerna är gratis att gå med i och det kostar inget att lösa in till gratis premier eller presentkort. Jag är flitig användare av dessa då jag tycker det ger tillbaka mycket.