– innehåller annonslänk –

Förra veckan blev det en del shopping på nätet och igår hämtade jag ut en del. Nedan var lite av det jag shoppade och det är sidor som jag återkommande handlar från. Nedan en liten inblick.

Lyko
Verkar alltid skaffa sig en ny rabattkod man kan nyttja. Just nu har de fortfarande utförsäljning på hela Löwengrip till 50% rabatt. Ny kund, min länk ger dig 100:- rabatt vid köp över 300:-. Wrapp har haft en återbäring på 40:-. Återbäring får man via Bonusway 6% eller Mybonus 4%. Denna gången köpte jag bland annat mascara och parfym.

Zalando –
Shoppade lite underkläder gratis då jag via undersökningspaneler kunnat ta ut gratis presentkort. I panelerna som är kostnadsfria svarar man på undersökningar och får poäng, dessa poäng löser man sedan in mot premier. Presentkort på Zalando brukar vara en av de saker jag ofta löser in. Mina favoritpaneler är M3Panel och YouGov.

BestSecret
Här kan man fynda kläder, heminredning och massa annat till fint rabatterade priser. Denna gången blev det en träningstopp från PUMA, men även kalsonger är påväg till mannen, riktigt bra priser!

Apotea –
Gillar Apotea, oftast bra priser på det man behöver ha hemma.

Vingåker Factory Outlet –
2 par jeans från Tiger of Sweden, ord pris 1299:-/st, pris hos vfo 299:-/st. Dessa jeans har jag köpt sedan tidigare i affär och vet att de passar och jag älskar modellen, därav blev jag riktigt glad när jag hittade dem här för ett sådant fantastiskt pris!