Det börjar nalkas eller är redan semestertider för många. Idag fick många tjänster för till exempel ljudböcker eller filmer som kan vara fint att ha med sig på till exempel semestern. Nedan följer 4 bra tips på att både få gratis tjänster samt att få återbäring tillbaka om man går via återbäringssidan Cashbackshopping.

 

  • Prova Readly kostnadsfritt i 1 månad, få 30:- i återbäring.
  • Prova DN Digital kostnadsfritt få 75:- i återbäring.
  • Prova Storytel kostnadsfritt i 14 dagar, få 25:- i återbäring.
  • Prova SF Kids kostnadsfritt i 1 månad, få 30:- i återbäring.

Du kan välja att få dina pengar betalda direkt till ditt konto efter godkänd återbäring. Även nu när rean är i full gång är det bra att nyttja återbäringssidorna om man handlar via nätet.

(Erbjudandena på Cashbackshopping gäller en gång per person, de är oftast prenumerationstjänster så tänk på att avsluta dem om du inte vill fortsätta. Glöm inte att du måste vara inloggad och gå via Cashbackshopping.se för att få din återbäring.)