Nätshoppingen idag fortsätter med att handla lite från Proteinbolaget. De har ett sjukt bra erbjudande på Nutramino proteinpulver + Pre-Workout för 349:-, det är mindre än vad bara proteinpulvret kostar hos andra aktörer.

Refunder ger 7,5% i återbäring, Bonusway ger 5%

I appen Wrapp, får man dessutom 100:- i återbäring om man handlar över 500:- och använder sitt anslutna kort. Mer om Wrapp under bilden.

Ni som har Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank kan ansluta ert kort med appen Wrapp? På det sättet kan man få återbäring tillbaka på ens kortköp, rakt in på kontot! Finns erbjudande på till exempel Lindex, H&M, Mat.se och massor av andra butiker.

Som ny användare av Wrapp kan ni skriva in min kod ”cm0sys” för att få 100:- att nyttja på valfri restaurang, mathak, fikaställe eller liknande.

 

Länsförsäkringar skriver följande om Wrapp:

”Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på konto”