Jag och min man gör nästan alla våra inköp med MedMera Mer kort. Undantag är om det finns erbjudande på Wrapp, i så fall använder vi oss utav våra kort dom är kopplade till det.

Att använda våra Medmera Mer kort ger oss en hel del Coop poäng som man sedan kan byta in i deras poängshop. De senaste två veckorna har jag bland annat bytt in poäng från Coop samt presentkort jag fått via undersökningspaneler och kunnat köpa en hel del saker gratis. Igår kom ett par söta adidas skor till dotter. Bland annat kom även två klänningar från Name it och ett par svarta adidas till sonen i förra veckan. Dessutom väntar jag på en sparkcykel till sonen, byxdress och tröja från Name it till dottern och lite annat smått. Allt helt gratis!

Gällande årsavgiften på kortet får jag personligen lätt återbäring som täcker detta. Bara dessa två veckor har jag tagit ut 900:- hos Cdon för att köpa ovanstående jag skrivit om.