Igår fick jag för 2:a veckan i rad leverans av Mat.se. Alltså jisses vad smidigt det är. Om du är ny kund kan du nyttja denna länk och få 170:- i rabatt på ditt köp. Samtidigt som ny kund kan du gå via Refunder och få 100:- återbäring.

Har du dessutom ett kort hos Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank och kopplar detta till gratisappen Wrapp kan man få ytterligare 100:- i återbäring, gäller gammal som ny kund hos Mat.se.

 

Med Wrapp kan man få återbäring tillbaka på ens kortköp.

Är du ny användare kan du använda min kod ”cm0sys” vilket ger både dig och mig 100:- att spendera på valfri restaurang.

Länsförsäkringar skriver följande om Wrapp:

”Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på konto”