Sugen på gratis glass? Då har du ett perfekt erbjudande via återbäringssidan Cashbackshopping som firar 3 år. Stort Grattis till Cashbackshopping!! Planerar du köpa något på nätet i helgen, eller kanske nyttja några bra gratiserbjudande som jag listar under bilden? Passa på!

Nedan följer några fantastiska erbjudande om man går via Cashbackshopping. Gäller för er som tidigare inte provat på någon av dessa tjänster. Ni kan alltså få prova på tjänster gratis, få pengar tillbaka och glass på köpet denna helgen!

Prova DN digital i 1 månad för 1:-, få 50:- i cashback!

Prova SF Kids gratis i 1 månad, få 10:- i cashback!

Prova sälja med Tradera, få 15:- i cashback! Kombinera detta med 4 gratis annonser via rabattkoderna som du hittar här.

Prova Storytel gratis i 14 dagar, få 25:- i cashback!

Samtliga ovan är prenumerationstjänsten, men går att säga upp när som. Se Cashbackshopping för fulltständiga villkor. Personligen har jag nyttjat alla tidigare genom att gå via cashbacksidor.