Ni som har Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank vet väl att ni kan ansluta ert kort med appen Wrapp? På det sättet kan man få återbäring tillbaka på ens kortköp. Under de sista 30 dagarna har jag fått 421:- i återbäring.

Är du ny användare kan du använda min kod ”cm0sys” vilket ger både dig och mig 100:- att spendera på valfri restaurang. Det gäller även Pizzerior, snabbmat, eller vilken restaurang som. Det enda du behöver göra är att ansluta ditt kort i appen och sedan betala med ditt kort. Återbäringen sköts sedan automatiskt och pengarna sätts tillbaka på ditt konto.

Länsförsäkringar skriver följande om Wrapp:

”Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på konto”