Jag gjorde faktiskt en beställning hos Mat.se i helgen. Jag insåg att kylen stod tom och jag hade väldigt begränsad möjlighet att åka förbi affären dagen efter. Så jag bestämde mig att handla via Mat.se. Jag hade ju i vilket fall som 100:- återbäring via Wrapp, så det var helt klart värt sin sak. Jag är så nöjd över denna tjänsten, med två små barn och ett heltidsjobb så känns det verkligen härligt med att få mat hemkörd till dörren ibland.

Det finns mycket bra erbjudande för dig som inte provat på tjänsten innan. Om du till exempel går via denna länken får du 170:-! att handla för. Går du sedan via Wrapp finns där ytterligare 100:- att få tillbaka (läs mer om Wrapp nedan). Sedan finns såklart återbäringssidorna med där du kan få tillbaka pengar från som ny kund. Via Cashbackshopping får du 115:- i återbäring, genom Bonusway 105:- eller Refunder som ger 100:-.

Alltså om du nyttjar alla/högsta rabatterna blir det: 170:- rabatt via länken ovan, 100:- tillbaka i Wrapp och 115:- tillbaka via Cashbackshopping = 385:- totalt att spara.

Om du tidigare handlat hos Mat.se har du fortfarande möjlighet att nyttja de 100:- via Wrapp.

Har du ett kort hos Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector Bank och kopplar detta till gratisappen Wrapp får du utan särskilt mycket ansträngning pengar tillbaka för dina köp i vissa butiker. Gäller både näthandel och fysiska butiker. Man får till exempel pengar tillbaka just nu hos H&M, Lindex, Mat.se med flera. Du får pengarna direkt tillbaka på ditt kort, det ända du behöver göra är att ”aktivera” erbjudandena i appen, det gör du via att scrolla igenom erbjudandena. Läs mer om Wrapp under bilden.

Med Wrapp kan man få återbäring tillbaka på ens kortköp.

Är du ny användare kan du använda min kod ”cm0sys” vilket ger både dig och mig 100:- att spendera på valfri restaurang. Du lägger helt enkelt in min kod i Wrapp. När du sedan handlar mat över 100:- i en restaurang så kommer 100:- att sättas tillbaka på ditt konto.

Länsförsäkringar skriver följande om Wrapp:

”Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på konto”