Finns några riktigt trevliga erbjudande och nyheter som man fått ta del av i Cashbackshoppings nyhetsbrev denna helgen. Dessutom kan man med Wrapp kombinera vissa erbjudanden. Har tidigare skrivit om Wrapp, som fungerar som återbäring direkt in på kortet till dig som är kund hos Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank eller Collector Bank. Helt gratis att ansluta sig till appen/bli medlem. Blir du ny medlem kan du dessutom skriva in min välkomstkod ”cm0sys” (0=nolla) då får både du och jag 100:- att nyttja i valfri restaurang.

 

Vid köp för minst 199:- på inkClub får man just nu ett pepparkvarnset på köpet. Inte nog med det, går du via Cashbackshopping får du 50:- i återbäring. Jag vet inte om det finns kvar i Wrapp, men jag har tidigare vid köp över 500:- fått 100:- tillbaka.

Fyndiq har tidigare haft en frakt på 49:-, nu kör de 9:- i frakt i stället. Via Cashbackshopping får du 2% i återbäring på ditt köp. Vid köp över 400:- får du 50:- tillbaka via Wrapp.