Passade på att handla lite kläder till barnen i förmiddags, med en hel del presentkort såklart. Allt tack vare undersökningspaneler och rabatter. Hade lite presentkort liggandes från bland annat undersökningspanelerna M3Panel.se och Gfk. Dessutom lämnade jag in en kasse gamla textilier på H&M och fick därmed en 50:- värdecheck vid köp över 300:-. Det jag handlade på Polarn O. Pyret, 3 par byxor och strumpor blev gratis tack vare presentkort och att jag tog ut 100:- värdebevis via Coops poängshop. Handlar oftast med mitt Coop MedMer kort och samlar därmed ihop en hel del poäng.
På H&M handlades det två par tröjor och ett par badshorts, samt en vattenflaska. Efter värdechecken på 50:- och två presentkort på ett totalt värde av 154:-, blev det 143:- att betala. Så shoppingrundan gick totalt på 142:-, det känns helt ok för alla dessa fina kläder till barnen.

Är ni intresserade av att gå med i undersökningspanelen M3Panel.se kan ni göra det här. Om ni är intresserade av Gfk, skicka ett mail till mig med er mailadress samt för och efternamn så kan jag värva er. Hos M3Panel besvarar man undersökningar som man får poäng för. I Gfk scannar man sina matvaror var vecka och anger belopp för dessa, sedan får man poäng för var vecka man gör detta.