Aldrig handlat på Mat.se? Då är detta verkligen ett kanonerbjudande. Om du är eller blir medlem hos Cashbackshopping får du just nu 200:- rabatt + 200:- i återbäring. Alltså blir det 400:- billigare. Jag hade mer än gärna tagit del av detta supererbjudande, men jag har redan tidigare handlat hos Mat.se och är supernöjd över tjänsten.

Cashbackshopping är en återbäringssida. Man får pengar tillbaka utbetalda på kontot genom att gå via deras sida vid inköp på nätet. Jag får på det sättet en hel del pengar tillbaka då jag gör en större del av mina inköp via nätet.

Förutom ovan supererbjudande finns det även andra riktigt bra erbjudanden hos Cashbackshopping just nu.

  • Prova Lottoland ( köp 3 rader på EuroJackpot och 3 rader på EuroMillions för 150 kr) – få 300:- + biobiljett
  • Prova SF Kids i en månad, få 10:- i återbäring
  • Prova Storytel kostnadsfritt i 14 dagar, få 25:- i återbäring.
  • Registrera dig gratis på Tradera, få 15:- i återbäring. Använd rabattkoderna ”MEC3NAT0499” och ”TRD0322” för 2 gratis annonser på vardera rabattkod, samt ”SPRINGCLEAN” för 10 annonser till 50%. Passa på att rensa inför våren.
  • Prova DN Digital få 50:- i återbäring. (Kostar 1:-)
    Tänk på att vissa av ovan kan vara prenumereringstjänster som kan avslutas närsom. Men glöm ej att avsluta dem om ni ej vill fortsätta så det ej går ut någon debitering till er.