Många gånger har jag varit sugen att köpa en String-hylla och i helgen slog jag äntligen till. Med lite återbäring och rabatt här och var blev det slutligen ett helt ok pris tyckte jag. Det blev hos RUM21 jag köpte den eftersom 2 återbäringar och 1 rabatt gick att utnyttja samtidigt.

Återbäringssidan Refunder gav först och främst 6% i återbäring, vilket gav mig 53,76 tillbaka.
Via appen Wrapp* fick jag 150:- tillbaka när jag handlade över 700:- hos Rum21.
Genom nyttja en studentrabatt fick jag 10% rabatt.

Slutsumman blev alltså inte 995:- utan jag fick betala 692:-, en ganska ok rabatt tycker jag för en riktig klassiker.

*Appen Wrapp knyter du ditt kort till, funkar för dig som har Länsförsäkringar, Nordea, Danske Bank eller Collector bank. Du kan som ny användare dessutom använda min kod ”cm0sys” så får du 100:- att använda på valfri restaurang.