Jag var ute efter en inflyttningspresent idag och var specifikt ute efter en Kähler Omaggio. Jag har en själv som jag fått gratis genom att svara på undersökningar hos YouGov, men denna gången skulle jag köpa en. Jag hittade en 50:- rabattkod om man skriver upp sig för DesignOnlines nyhetsbrev. Om man sedan råkar ha ett kort från Nordea, Danske Bank, Länsförsäkringar eller Collector kan man om man ansluter sig till Wrapp få 75:- tillbaka på sitt köp. Dessutom kommer jag få återbäring tillbaka då jag gick genom Cashbackshopping som ger 5% tillbaka. (Refunder eller Bonusway ger samma återbäring på 5%.)

Länsförsäkringar om Wrapp på deras hemsida:
“Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på kontot.”

Ansluta dig till appen Wrapp och lägg in koden “21bwl0”, då får både du och jag 100:- att använda på valfri restaurang.