Black Friday (25/11) och Cyber Monday (28/11) närmar sig och min tanke är definitivt att shoppa något på nätet om tillfälle ges. Jag har via de undersökningspaneler jag är medlem hos lyckats ta ut en del presentkort. Via Gfk kunde jag förra veckan ta ut hela 800:- i Superpresentkort. Dessutom har både jag och mannen i förra veckan tagit ut 100:- vardera från M3Panel. På Panel.se ligger både jag och mannen nära var sitt till presentkort på 100:-, men osäker om man hinner komma upp i tillräckligt med poäng innan helgen. Min tanke är kanske att handla på Zalando, men det kan likväl bli till exempel Cdon, Nelly eller något av de andra butiker där jag kan ta ut presentkort digitalt via Superpresentkortet.

Ska ni handla på nätet glöm inte gå via någon av återbäringssidorna för att få ytterligare rabatt. Jag själv använder mig utav RefunderBonusway och Cashbackshopping. Dessa gör att jag får pengar tillbaka på kontot för nästan alla köp jag gör på nätet. Visst finns det några nätbutiker som fortfarande inte är anslutna, men de flesta jag handlar från får jag återbäring på.

blackfrimo

Är ni intresserade av Gfk där man scannar sina inköp var vecka eller Panel.se där man deltar i undersökningar så maila till mig vilken/vilka paneler du önskar att gå med i och ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.