Nu har vi här hemma testat oss fram med innehållet från LOPPIblogbag. Vilken fantastisk bag! Det mesta gick hem här.

Bäst av allt var helt klart pumptvålen från Palmolive. Barnen älskade den, nu ska det alltid användas ”krokodil” tvålen vid tvätt av de små händerna.

img_4028

På andra plats var Yoplait Safari. Den har ätits till frukost, mellis och kvällsmat och alltid gått hem hos barnen.

Kittet från Folksam har jag placerat i bilen. Perfekt storlek att alltid ha med när man är på äventyr.

img_4104

Tvättmedlet från Neutral och sköljmedlet från Comfort gör helt klart sitt jobb. Bra märkningar som är så viktigt när man har små barn, eller känslig hy som jag. Dock gillar jag personligen sköljmedel med mer doft, jag är en sådan som älskar när grovköket doftar ljuvligt av tvätt.

img_3964

Storytel är alltid uppskattat. Har testat detta många gånger förut. Jag uppskattar verkligen denna tjänsten när jag är på semester, det är perfekt när barnen har sovit middag att kunna få lyssna på en ljudbok.