Idag och igår har jag passat på att handla lite. På H&M handlade jag en klänning, en t-shirt och en tröja till minstingen. Jag lämnade in en påse söndriga kläder och fick 50:- för det. Hade en 50:- rabattcheck för jag handlat på H&M samt 200:- i presentkort genom att jag deltagit i olika undersökningspaneler (läs mer om det under bilden eller via länken). Totalt blev det 28:- jag fick betala för kläderna.

På Polarn O. Pyret handlade jag igår ett paket strumpor, leggings och en t-shirt. Detta blev 302:-. Jag hade tagit ut ett värdebevis genom Coops poängshop på 300:-, så jag betalade totalt 2:- Idag var jag inne igen, handlade gummistövlarna som kostar 399:-. Tog ut ett värdebevis igen genom poängshoppen, samt jag hade 100:- presentkort som jag fått via en avslutad kampanj från Aftonbladet (fick dock betala 29:- för portot). Så totalt fick jag väl betala 29:- för stövlarna eftersom portot på presentkortet kostade det.

TePe var på Emporia igår, där fick hela familjen bland annat tandborstar gratis.

Planti ska jag via Smartson gratis testa och utvärdera och Red Bull kan man fortfarande få gratis via Pressbyråns app. Jag har inte lyckats komma förbi en Pressbyrån innan idag, så då passade jag på att hämta ut både min och mannens.

Totalt för allt på bilden blev det 59:-. Jag känner mig nöjd och barnen har fått massa nytt inför hösten. Nu ska det samlas på mer presentkort via undersökningspanelerna och min förhoppning är att kunna köpa vinterkläder till lillan gratis.

Kläder_nästangratis

 

Jag använder mig utav fyra stycken undersökningspaneler för tillfället. YouGov, M3Panel, Panel.se och Gfk.

M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Kähler, Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har hunnit ta ut en Kähler Omaggio vas och en vitlökspress från JosephJoseph. Jag har ganska bra med poäng, men sparar till något större nu hade jag tänkt.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska ok fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

Gfk kräver lite mera jobb, här scannar man var vecka sina inköp via mobilen eller en scanner som man får av Gfk. Man registrerar sedan pris på deras hemsida för varorna. När man väl kommer in i det tycker jag det går relativt fort. Här finns fina premier som Superpresentkort eller andra fina prylar. Är ni intresserade av Gfk så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.