Igår fick jag ett till SuperPresentkort på 100:- gratis via att jag deltagit i undersökningar via M3Panel. Jag bytte in detta mot presentkort hos Polarn O. Pyret. Genom att jag har ett Coop MedMera Mer Mastercard där jag gör alla mina vanliga inköp, så samlar jag poäng till Coops poängshop. Jag brukade alltid ta ut värdebevis hos Polarn O. Pyret, men nu har de ändrat reglerna att man bara får använda ett värdebevis vid köp. Det högsta beloppet för värdebeviset är 300:-, det räcker kanske inte till så mycket hos P O. P. Så min tanke är att ta ut lite gratis presentkort hos P O. P genom de olika panelerna jag är medlem i.

superpresentkort_gratis

coop_poang

 

M3Panel som jag tycker går fortast att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Kähler, Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har hunnit ta ut en Kähler Omaggio vas och en vitlökspress från JosephJoseph. Jag har ganska bra med poäng, men sparar till något större nu hade jag tänkt.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått. Om du är intresserad av Panel.se så skicka dem ett mail via kontaktformuläret på deras hemsida.

GFK, där man scannar var vecka sina inköp med antingen med mobilen eller en scanner som GFK tillhandahåller. Man tjänar därefter poäng var vecka som man rapporterar, dessa poäng byter man sedan in mot fina premier eller presentkort. Är ni intresserade av GFK så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig. Hos Gfk krävs det ju lite jobb med att man scannar varor man köpt samt registrerar pris, dock tycker jag att det flyter på ganska lätt nu när man har gjort det några gånger.