I veckan har det dykt upp lite gratis presentkort i brevlådan, idag fick jag den sista jag väntat på för tillfället.

Presentkorten hos H&M på vardera 100:- har jag fått ett via att lösa in mina och mannens poäng från M3Panel och Panel.se mot SuperPresentkort hos Presentkortstorget.

NOVA presentkorten har jag tagit ut via en kampanj som Aftonbladet hade (avslutad), där man blev medlem i Aftonbladet Plus för 1:- och fick 100:- Guldpresentkort att byta in hos Presentkortsgallerian. Dock fick jag betala 29:-/vardera för dessa då det tillkom i frakt då det tillkommer hos Presentkortsgallerian.

image

Jag använder mig just nu av dessa fyra nedanstående paneler:

M3Panel som jag tycker går fortast att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Kähler, Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har hunnit ta ut en Kähler Omaggio vas och en vitlökspress från JosephJoseph. Jag har ganska bra med poäng, men sparar till något större nu hade jag tänkt.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått. Om du är intresserad av Panel.se så skicka dem ett mail via kontaktformuläret på deras hemsida.

GFK, där man scannar var vecka sina inköp med antingen med mobilen eller en scanner som GFK tillhandahåller. Man tjänar därefter poäng var vecka som man rapporterar, dessa poäng byter man sedan in mot fina premier eller presentkort. Är ni intresserade av GFK så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig. Hos Gfk krävs det ju lite jobb med att man scannar varor man köpt samt registrerar pris, dock tycker jag att det flyter på ganska lätt nu när man har gjort det några gånger.