Idag fick jag hem min Instax Mini 8 som jag fått gratis när jag köpte 10 limpor från Skogaholm. Förra veckan hade både Coop och CityGross Skogaholmslimpan på kampanj, ca 15:- hos båda kostade dessa. Sedan fick jag betala 49:- i frakt hos FujiDirekt för att få hem kameran.

Gratis_kamera

Jag köpte alltså bröd för 150:- som jag fryste in och tar ut vid behov. Med smörgåsälskande barn kommer dessa ändå gå åt. 200:- totalt som jag ändå hade slösat på att köpa bröd och kameran som kostar från ca 699:- blev gratis.

Denna veckan har Willys Skogaholmslimpan för 16,90.

image

ICA Maxi säljer lantbröd och lantrost från Skogaholm för 19.90.

image

Det finns även andra fotorelaterade produkter att välja mellan i denna samlarkampanj, ett köpt bröd ger 25 framkallningar gratis, porto på 49:- tillkommer. Sista registreringsdag är 18/9, först till kvarn.