Nu har GFK öppnat för nya medlemmar igen. Hos GFK, som är gratis, scannar man var vecka sina inköp antingen med mobilen eller en scanner som GFK tillhandahåller. Man tjänar därefter poäng var vecka som man rapporterar, dessa poäng byter man sedan in mot fina premier eller presentkort. Är ni intresserade av GFK så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.

Ni som redan kontaktat mig via mail under sommaren har jag idag skickat ut värvningslänk till, om ni inte skulle få det inom kort så hör av er till mig igen.

 

Hos Gfk krävs det ju lite jobb med att man scannar varor man köpt samt registrerar pris, dock tycker jag att det flyter på ganska lätt nu när man har gjort det några gånger. Några andra undersökningspaneler listar jag här nedan. Dessa svarar man på undersökningar i och får poäng för detta.

M3Panel som jag tycker går fortast att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Kähler, Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har hunnit ta ut en Kähler Omaggio vas och en vitlökspress från JosephJoseph. Jag har ganska bra med poäng, men sparar till något större nu hade jag tänkt.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

gfk