Jag använder mig för närvarande av tre återbäringssidor, listar dessa nedan. Jag handlar till exempel de flesta kläder och barnsaker på nätet. Vid vart köp om möjligt går jag via någon av återbäringssidorna för att få pengar tillbaka. Olika återbäringssidor ger ibland olika återbäring, så det är bra att kombinera alla. Många av de stora nätbutikerna finns hos dessa återbäringssidor och det är allt i från matkassar, vitvaror, förbrukning, kläder, leksaker mm som man kan få tillbaka pengar för.

 

Refunder registrera dig härigenom och få 50:- i välkomstbonus när du handlat för 100:-. Just nu har jag 1226:- som jag väntar återbäring på.

refunder

Cashbackshopping, registrerar ni er via denna länk får ni 25:- i välkomstbonus. Här har jag 1525:- jag väntar pengar tillbaka för.

cashbackshopping

Bonusway, här väntar jag på att ta ut 374:-.

bonusway