Det är snart tid för oss att resa bort i sommar. Jag har fått en hel del återbäring nu inför semestern via de olika cashbacksiterna som finns. Man får kolla runt lite på de olika då alla butiker inte finns hos alla och de ger ibland olika återbäring.

Till semesterresan har jag ordnat med gratis SF Kids Play till sonen. Dessutom fick jag 25:- i återbäring via Refunder.

Via Bonusway fick jag 14 dagar gratis Storytel och dessutom 12,50 i återbäring.

Hos Refunder får man 22,50 kronor tillbaka hos Viaplay. Nu hade jag redan Viaplay sedan tidigare och dessa erbjudanden brukar bara gälla nya prenumeranter, men detta bör kunna kombineras med deras 1 månaders gratisprenumeration. Viaplay är min absoluta favorit då man kan ladda ner lite film och serier offline till sonen. Jag startar alltid en prenumeration här när vi åker på semester, som tur bjöd de mig ändå på en gratis månad när jag loggade in.

Hos Refunder fann jag även Rentalcars med återbäring på 15%, tur det för den hyrbilen vi ville ha var mest prisvärd via dem.

Hotellet vi ska bo på var billigast via Booking och där gav Bonusway 4% återbäring.