Jag handlar ofta på nätet, jag tycker det är bekvämt och oftast blir det jag vill ha mycket billigare. Rabattkoder går ofta att hitta till de stora nätbutikerna och/eller så får man pengar tillbaka via någon av de olika återbäringssidorna.
Jag söker på rabattkoder genom att googla på tex. ”rabattkod Ellos”, ”rabattkod Jollyroom” och så vidare, sedan får man oftast kolla igenom några av resultaten för att möjligtvis hitta en rabattkod.
Återbäring får man genom att använda sidor som till exempel min favorit Refunder eller Bonusway och Cashbackshopping. Dessa tre är dem jag använder mig av. Innan köp jämför jag vilken av sidorna som ger mig mest bonus tillbaka.

Ett exempel på både återbäring och rabatt är mitt sovrum. Sänglamporna med marmorfot och bäddsetet är från Ellos. Fick hemskickat personliga erbjudanden till mig och mannen med 50% rabatt, detta kombinerades sedan med återbäringssidan Refunder, där jag fick ytterligare en procentuell rabatt tillbaka. Sängkappan är från Solhem, tyvärr hittade jag ingen rabattkod just för det. Men jag fick återbäring tillbaka. Sängborden i marmor köptes via Confident living, hittade inte vid tillfället rabattkod här heller, men gick genom Refunder och fick lite pengar i återbäring.

image