I veckan fick jag hem 300:- presentkort från H&M för att jag och mannen deltagit i undersökningingar hos M3Panel och Panel.se. För dessa köpte jag ett par shorts och en skjorta till grabben. Jag lämnar dessutom alltid in kassar med gamla textilier till H&M så att jag får 50:- rabatt vid köp över 300:-. Därför behövde jag endast slösa 258:- (ord. 308:-) på presentkorten för dessa två plagg. Det som är ännu bättre är att jag kunde plocka ut 200:- idag igen från M3Panel.

Gratis_kläder

Jag använder mig utav fyra stycken undersökningspaneler för tillfället. YouGov, M3Panel, Panel.se och Gfk.

På M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget. Jag skickar gärna en inbjudningslänk till er, maila mig eller kommentera inlägget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har redan fått ihop poäng så jag skulle kunna ta ut till exempel flera saker från de ovan nämnda märkena. Men jag försöker nog få ihop lite till poäng för att ta ut fler varor samtidigt eller något större.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

Gfk blev jag nyss medlem i, har märkt från andra att man kan få ihop till något extra Superpresentkort eller andra fina premier per år. Man registrerar sina inköp var vecka via en scanner eller sin mobil. Är ni intresserade av Gfk så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.