Var förbi Willys idag och handlade lite. Det finns några varor denna veckan som man kan få till väldigt bra pris med kombination av olika rabatter.

Flora 600g kostar denna vecka 19,90 (ord. pris 25,50). Jag hade en rabattkupong på 5:-, dessutom får jag ytterligare 5:- tillbaka i appen Earn’d it.
Kockens val kostar denna vecka 17,90 (ord. pris 24,90). Jag hade en rabattkupong på 7:-, och får ytterligare 5:- tillbaka i Earn’d it.
Respons kostar just nu 11:- (ord. pris 18,90), jag hade rabattkupong på 5:-.

Totalt är ordinarie pris på dessa varor 69,30, men jag betalade istället 21,80. I appen Earn’d it får man pengar tillbaka efter köp, man registrerar sitt kvitto och scannar varorna med mobilen. Man kan därför även kombinera andra rabatter med rabatterna i appen, dessutom gäller det i samtliga butiker.

Billigt