Just nu har jag 200:- Superpresentkort som väntar på att tas ut. Jag är osäker vilken butik jag ska välja, så jag väntar nog lite till innan jag har ut dem. 100:- har jag fått via M3Panel och mina första 100:- via Panel.se. På M3Panel tickar poängen på för både mig och mannen och vi är nära 100:- vardera till där.

Jag använder mig utav tre stycken undersökningspaneler för tillfället. YouGov, M3Panel och Panel.se.

På M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Både jag och mannen brukar kunna ta ut vardera 100-200 kronor i månaden på Superpresentkort. Jag skickar gärna en inbjudningslänk till er, maila mig eller kommentera inlägget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. Jag har redan fått ihop poäng så jag skulle kunna ta ut till exempel flera saker från de ovan nämnda märkena. Men jag försöker nog få ihop lite till poäng för att ta ut fler varor samtidigt eller något större.

Panel.se är väldigt nytt för mig. Men även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.