Var förbi Coop Forum idag och handlade för helgen och kommande vecka. Coop har laddat på kortet rabatter som gäller om man handlar för 500:- får man 50:- rabatt, 1000:- får man 100:- rabatt och handlar man för 1500:- får man 150:- i rabatt. Rabatterna på Coop gäller fram till 14/2.

Passade även på att hämta gratis Messmör, som jag man kunde få tidigare, kampanjen finns ej kvar. Samt att jag hämtade ut gratis tacostrutar från Indian MexMex. Indian kommer släppa nya gratis smakprover på deras sortiment på torsdag via deras Facebooksida.

Sejfilén hade Coop kampanj på i deras poängshop. 1500 poäng för gratis sej, vilket jag tyckte var helt ok. Annars verkar det mer lönsamt att ta ut poängen på kläder då man får mer pengar per poäng. Har ni märkt några andra varor som finns i poängshoppen som poängmässigt verkar ge mer?

Dagens_gratis