Till midnatt kör Bonusbay dubbelbonus i alla deras butiker. Bonusbay är en återbäringssida där man får pengar tillbaka för köp i nätbutiker. Många stora nätbutiker är anslutna till dessa återbäringssidor. Man får oftast en viss procentuell rabatt som varierar från butik till butik. Men vissa butiker ger även en fast summa.

Med dubbelbonusen finns därför en hel del riktigt bra erbjudanden att ta del av.

  1. Middagsfrid erbjuder Matkassar. Återbäringen med dubbelbonus innebär att man får 250:- tillbaka som ny medlem hos Middagsfrid och som ny kund får man prova på matkassar från 299:-. Det betyder att man endast betalar 49:- för matkassen! Glöm bara inte att avbeställa prenumerationen om man inte önskar fortsätta, denna är annars fortlöpande.
  2. Som ny kund på Linas matkasse får man med dubbelbonusen 220:- tillbaka. Det finns matkassar från 289:-. Det gör att en matkasse från Linas endast kostar 69:-, dessutom får man två fina ljuslyktor från Iittala på köpet.
  3. Mat.se erbjuder leverans av mat hem till din dörr. Som ny medlem på Mat.se får man via rabattkoden ”HEJSOLEN” 150:- i rabatt vid köp på 500:-. Via Bonusbay får man ytligare 210:- i återbäring. Alltså kan man köpa mat för 500:-, men endast betala 140:-. (Jag chansade på att rabattkoden från Mat.se samt bonusen via Bonusbay ska kunna fungera. Det är inte alltid så att dessa två går att kombinera. Om man inte vill chansa är det bäst att bara använda sig av återbäringen via Bonusbay).
  4. På Dammsugarpåsar.se får man 40:- tillbaka. Det innebär att man kan välja något litet gratis. Här kostar frakt 19:-, så ska man få nått gratis får det ej kosta mer än 21:-. Men det finns till exempel rengöringsmedel och städtillbehör för under tjugolappen.

bonusbay