Tänkte lista lite trevliga spar- och gratistips på några Cashbacksiter/Återbäringssidor.

Via Refunder, den återbäringssidan som jag använder mest. Kan man som ny medlem ta del av några riktigt bra erbjudanden på matkassar.
Linas Matkasse kan man som ny kund prova på vanligtvis för 299:-. Men som ny medlem hos Refunder har man dubbel återbäring i 48 timmar. Det gör att man får 110:- + 110:- tillbaka + alla nya Refundermedlemmar får 50:- vid första köp. Matkassen kostar alltså bara 29:-.
Just nu får man dessutom 2 ljuslyktor från Iittala, värde 258:- vid köp av Linas Matkasse.

Via Refunder kan man även beställa matkasse från Middagsfrid. Även här finns matkasse från 299:-. Återbäringen på Refunder är 125:-. Som ny medlem om man gör köpet inom 48 timmar blir det 125:- + 125:-, startbonus 50:-. Vilket gör att det blir 1:- över vid köp av denna kassen.

Man kan givetvis beställa båda matkassarna samtidigt inom de 48 timmar man har på sig att handla med dubbel bonus på Refunder. På båda matkassarna kan man välja startdatum, så passa på att beställa båda. Tänk på att avsluta tjänsten hos både Linas Matkasse och Middagsfrid då de är fortlöpande, samt att startbonusen på 50:- bara gäller en gång. Men båda kassarna får man för 78:- om man beställer dem via Refunder inom 48 timmar efter man blivit medlem.

refunder

 

Via Cashbackshopping finns det, förutom de 25:- du får i startbonus, tre fina erbjudanden att ta del av som medlem.

Man kan prova på att ta del av e- och ljudböcker via tjänsten Mofibo gratis i 14 dagar. När man provar detta gratis får man 50:- tillbaka i återbäring.

Vidare kan man prova på e-bokstjänsten Nextory, även denna får man via Cashbackshopping en gratisperiod och 50:- tillbaka i återbäring.

Sista tipset om man går via Cashbackshopping är att göra en insättning på Lottoland för 10:-, för det får man 100:- att spela för.

Glöm ej att Mofibo och Nextory är fortlöpande prenumerationer om man ej säger upp dem.

cashbackshopping