Dagens gratis började på H&M. Handlade boxer till grabben och en klänning som jag ska ge bort i present. Totalt var summan för detta 347:-. Jag använde mig utav en kupong på 50:- som jag fått när jag lämnat in en påse gamla kläder/textilier på H&M, resten av summan betalade jag med presentkort som jag fått gratis via att deltaga i undersökningar via M3panel. Jag skickar gärna en inbjudningslänk till M3 panel, maila mig eller kommentera inlägget.

Efter det gick jag in på Coop Forum, där kunde jag handla 3 Pepsodentprodukter och fick med kupongen ”köp 3 få 45:- rabatt” 3 tandkrämer gratis. Coop Forum hade 2 Pepsodent för 25:- men kupongen funkade att använda även med den rabatten. Vidare hämtade jag ut en Mild Kvarg från Arla och en Skyr. Båda dessa sistnämnda kan man få gratis via appen Tryme.

Gratus_hm

Gratis_tryme