Idag provade vi en till rätt från Linas matkasse. Det blev ”stekt fläskkotlett med dillkrona och klyftpotatis”. Såsen var jättegod, potatisen var trevligt då det var längesedan vi åt sådan potatis. Fläsket var helt ok, men det stannar vid just ok. Trevlig rätt, tyvärr gick inte köttet hem hos tvååringen, men tillbehören var jättebra.

Via Refunder får man 110:- tillbaka på sin matkasse och som ny kund betalar man endast från 299:- kassen. Jag har valt Linas barnkasse med tre måltider för fyra personer för totalt slutpris på 189:-.

Är du inte redan kund hos Refunder så har du tillfälle att få ett jättebra pris på Linas matkasse. Som ny kund får du nämligen dubbel bonus de första 48 timmarna. Det betyder 210:- tillbaka istället på matkassen. Dessutom får du ytterligare 50:- i startbonus när du handlat för 100:-.
Med andra ord, är du inte medlem hos Refunder sedan tidigare kostar dig matkassen bara 39:-!

Linasfläsk