Dagens storhandling gav inte allt för mycket gratis, däremot gav den mig en hel del rabatt. Efter butikens kampanjvaror landade kvittot på 730:-. Efter alla mina rabatter jag hade med mig till butiken var slutsumman nere på 529:-. Då har jag inte köpt varor bara för jag haft rabattkupong, utan jag försöker verkligen utnyttja rabattkupongerna till det jag behöver. Jag försöker ofta kombinera rabattkuponger med butikens erbjudanden. Som till exempel denna veckan hade Citygross Gren Giant majs 2 för 35:- samt jag hade 3 kronor kupongrabatt. Pampers kostade 79:- och jag hade utöver det 25:- rabattkupong.

Jag hade rabattkupong 10% på hela köpet på Citygross vilket gav 73:- i rabatt.
Rabattkuponger:
Gren Giant 3:-
Pampers 25:-
Libero 35:-
Pesodent 45:-
Babybel var gratis via avslutad tävling 20:-

Totalt: 201:- i rabatt

BabyBel