Både jag och mannen har hämtat ut vardera 100:- Superpresentkort i förra veckan via M3Panel. Jag velar fortfarande lite på vad jag ska lösa in den. Det lutar på HM eller Zalando. M3Panel är en undersökningspanel där man delar av sina åsikter i olika undersökningar. Jag tycker det går väldigt fort att komma upp i poäng för att lösa in till Superpresentkort. Hoppas redan att denna eller nästa vecka kunna ta ut två presentkort till. Jag skickar gärna en inbjudningslänk till er, maila mig eller kommentera inlägget.

Jag har tidigare även nämt YouGov som är en annan undersökningspanel. Man deltar i undersökningar och får poäng för detta, poängen kan sedan bytas in mot premier. Här har jag kommit upp i poäng att ta ut vara, men jag velar även här om jag ska vänta lite till för att kunna ta ut något lite dyrare. Här finns fina premier från bland annat Georg Jensen, Eva Solo, Le Creucet, med flera.

superpresentkort